Якимівський ліцей
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
08 Травня 2024 р

Урок мужності. Екскурсія до краєзнавчого музею.

Ми – Українці! Це звучить гордо. Нам пощастило народитися й рости на мальовничій, щедрій та багатій землі, тут минули найкращі, найщасливіші моменти нашого життя. Рідна Батьківщина завжди з нами, у найпотаємніших куточках  душі, вона зігріває й підтримує нас. Але … Чорною хмарою нависла над Україною страшна звістка - війна. Настали тяжкі для народу дні. 

Проявляючи мужність і героїзм, захисники в жорстоких боях відстоюють кожний клаптик рідної землі. 

На захист своєї Батьківщини піднявся весь народ. Усі, хто може тримати в руках зброю - воюють. Інші, не покладаючи, рук працюють заради перемоги. Діти всієї країни пишуть листи українським воїнам і разом зі своїми малюнками відправляють їх на Схід.

Неймовірну мужність виявляють наші українські захисники. Вони мужні, сміливі, хоробрі, показують  неабиякий героїзм у сучасній боротьбі за незалежність і цілісність нашої держави. Українські військові та добровольці, залишаються завжди вірними Присязі українському народові, вони демонструють готовність віддати життя за мир і спокій в рідному краю.

Будьте гідними своїх предків, любіть рідну землю, бережіть волю і незалежність України, шануйте свій народ і нашу мову солов'їну!

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *