Якимівський ліцей
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
24 Квітня 2024 р

Звіт про роботу рою "Юні козачата".

Провідним напрямом виховної роботи нашої школи є патріотичне виховання, мета якого - формування в учнів національно-патріотичних переконань, високих моральних якостей, виховання нового покоління України в дусі відданості Батьківщині та її народу.

Національно-патріотичне виховання школярів − це процес вироблення в особистості чіткого уявлення про закономірності розвитку патріотичних ідей, розуміння ролі історичних знань про свою країну, свій народ, його традиції та звичаї, вироблення світогляду та уміння відстоювати свою думку в умовах реальної дійсності.

Як відомо, велике починається з малого. Любов до України починається з любові до рідного дому, рідної малої батьківщини, рідної школи.

Національно-патріотичне виховання в закладі освіти здійснюється на всіх етапах навчального процесу. З метою виховання справжніх патріотів своєї держави у школі засновано рій «ЮНІ КОЗАЧАТА».

Усі виконані справи, здійсненні роєм, доводять благородну мету козачат, демонструють їх патріотизм, милосердя, уміння розуміти проблеми оточуючих та бажання безкорисливо допомагати. 

Наш девіз:

«Ми – діти козацького роду,

землі української цвіт»

Бойовий клич:

«Віра, воля, честь і слава»

 

Гасло гри «Сокіл» («Джура»)

«В єдності – сила!

В силі – перемога!»

Бойовий клич гри «Сокіл» («Джура»)

«Душу – Богові,

Життя – Україні,

Честь – собі!»

Контакт у соцмережах: https://www.facebook.com/groups/1061223821288133

Місце рою в структурі Всеукраїнської військово-патріотичної гри:  молодша вікова група.

     

    

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *