Якимівський ліцей
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
26 Квітня 2024 р

День матері!

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замайориться земля, теплий весняний вітер приносить до нас свято — День матері. У другу неділю травня Україна традиційно вітає та висловлює найпалкішу любов та шану нашим найріднішим людям, чий  голос – наймилозвучніший, чиї руки – найтепліші, чий хліб – найсмачніший, а ніжні дотики, колискова, ласкаві слова —  перше, що відчуває кожен з нас.

Любов матері – основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертву.

День матері – свято любові та поваги, і  справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові!

Учні разом із класними керівниками напередодні свята обговорили традиції святкування та обмінялись ідеями для подарунків мамам. Свою шану до мам  учні намагалися передати в кожній фотографії, кожному слові, в кожній пісні.

Учні малювали малюнки та виготовляли вітальні листівки; створювали колективні презентації «Для найрідніших…»; вчителями були проведені виховні години «Ти у світі у мене єдина», «Весна і мати – вічне джерело», «Країна материнства»; діти декламували тематичні вірші, співали пісні

В шкільній бібліотеці   створена  тематична виставка до свята.

Тож бережімо своїх матусь, будьмо їхньою надією і опорою, бо вони подарували нам найдорожче — життя.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *