Якимівський ліцей
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
18 Квітня 2024 р

День вшанування учасникiв бойових дiй на територiї iнших держав

15 лютого день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З нагоди цієї дати у школі пройшов ряд заходів.

З кожним класом проведені виховні години «Крізь пекло афганської війни», «То вічний біль, Афганістан»,  «Неоголошена війна», «Забули б люди назавжди всі війни, але Героїв не забути  нам».

Також у шкільній  бібліотеці оформлено тематичну виставку «Афган – болить в моїй душі», де представлені фотографії, художня література, статті з газет.

«Обпалені полум’ям Афганістану»- під такою назвою пройшов виховний захід для учнів 5 – 11 класів. Метою заходу було нагадати учням про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії; через поезію і пісню донести до їхніх сердець основну думку: війна - це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства. Хвилиною мовчання учні та вчителі вшанували пам'ять про загиблих  на тій жорстокій війні. 

Летять, вiдлiтають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’ятi імена воїнiв-афганцiв. Памятайте  ветеранів, виявляйте розуміння до тих, хто пройшов через війну,  і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках...

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *