Якимівський ліцей
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
28 Березня 2024 р

День Героїв Небесної сотні

Ніколи не зітруться у пам’яті події зими 2014 року, вони перевернули свідомість багатьох людей, показали, що українці – нація, гідна кращого майбутнього.

З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її Європейського вибору, прищеплення любові до Батьківщини, збереження та донесення до учнів об’єктивної інформації про доленосні події України початку ХХІ століття у нашому закладі освіти були  проведені відповідні заходи.

У рамках заходів було організовано проведення годин історичної правди «Майдан – Революції Гідності народу», «Ви всі – герої нашої держави», години спілкування «Україна – територія гідності та свободи», «Янголятка пам’яті», «Будьмо гідні слави героїв», «Шануймо подвиг героїв Майдану», урок мужності «Хоробрі серця», перегляди фільму «Зима, що нас змінила».

Вшанували пам’яті Героїв Небесної Сотні  загальношкільною хвилиною мовчання.

Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Пам’ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні. Імена всіх загиблих назавжди залишаться в наших серцях.

Дякуємо Вам за Вашу рішучість, мужність, відвагу… Ми Вас пам’ятаємо!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *